Personal training Langedijk

Personal training Langedijk

Opzoek naar een personal trainer in Langedijk?

en hebben weinig energie om dingen te ondernemen. Verschillende factoren hebben ervoor gezorgd dat ze door een combinatie van privé, werk en innerlijke factoren chronische stress ervaren.

PERSONAL TRAINING

Personal training is als dagbestedingsactiviteit uiterst effectief binnen de hulpverlening. Jongeren hebben een dagstructuur nodig. Sport en beweging is hier een belangrijk onderdeel van. Afhankelijk van de problematiek, de fysieke gesteldheid en de persoonlijke wensen richt Grip een individueel trainingsschema in. Middels individuele sessies werken wij aan gestelde doelen en vergroot de trainer van Grip het zelfvertrouwen van de jongere. Hierbij kan het gaan om Doorzettingsvermogen, afvallen, conditietraining of discipline.

Onze personal trainer is betrokken bij de begeleiding en heeft een pedagogische insteek. Hierbij gaat het niet alleen om het nakomen van afspraken en een goede uitvoering van de activiteiten, maar ook om lifestyle coaching, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Op een laagdrempelige manier wordt hierbij de koppeling gemaakt tussen het gedrag en de problemen waar ze tegen aan lopen.

Waar is gripzorg actief